Чак Норріс передрікає розпад США

А ще раніше актор заявляв, що хоче бути президентом Техасу

Американський кіноактор і майстер бойових мистецтв Чак Норріс відомий як давній противник демократів. У зв'язку з цим він побоюється, що в разі перемоги на президентських виборах Демократичної партії, коли президентом країни стане жінка (Гілларі Клінтон), розвал США неминучий.

Свою думку про передвиборчу гонку Чак Норріс виклав в статті для порталу WND. У своїй промові зірка бойовиків закликає соратників мільярдера Дональда Трампа до єдності і тоді перемога в президентських перегонах буде за ними, в іншому випадку демократи, якщо прийдуть до влади, зруйнують або знищать все те, що залишилося від Штатів.

Цікаво, що Чак Норріс вже не вперше дозволяє собі дійсно радикальні висловлювання - так, актор раніше заявляв, що жителі Техасу цілком можуть претендувати на створення незалежної держави на території штату. Актор упевнений, що він зміг би стати ідеальним кандидатом на пост президента Техасу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень