Це знищує вашу талію. Напої, які одразу відкладаються на животі

Їх споживання призводить до накопичення вісцелярного жиру

Більшість проблем з надмірною вагою виникають через харчові звички. Одні алкогольні напої призводять до більших проблем з вагою, ніж інші.

Саме алкогольні напої провокують появу вісцелярного жиру, зокрема в області живота. Це небезпечний жир, адже він не тільки покриває внутрішні органи, але й виділяє точні речовини в кров, які викликають уповільнене запалення.

Під час дослідження науковці зібрали дані людей, де окрім вікової групи від 40 до 79 років йшлося й про їх спосіб життя та вживання алкоголю.

Від яких напоїв варто відмовитися

Експерти вважають пиво, спиртні та солодкі алкогольні напої шкідливими.

Ці напої містять багато простих цукрів, та відповідно багато калорій. Вони автоматично відкладають в організмі як зайвий жир.

Загалом споживання алкоголю пов’язане зі збільшенням талії, тому що коли ви п’єте алкоголь, печінка спалює алкоголь замість жиру, - пояснює Майкл Дженсен, експерт з ендокринології та дослідник ожиріння.

Крім того, магазинні соки та газовану солодку воду треба замінювати на інші, більш корисні напої. Наприклад звичайну воду.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень