Це виглядає комічно, але Північна Корея допомагає Росії більше, ніж Європейський Союз – Україні

Литва формулює дещо – жахливо очевидне

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс

Ситуація, яка складається довкола, дійсно показує нам – істинне обличчя всіх.

Зокрема, за словами високопоставленого балтійського дипломата, Україна ризикує бути вимушено втягнутою в мирні переговори з Росією, оскільки союзники не зможуть надати їй зброю та боєприпаси, необхідні для перемоги у війні.

Про це повідомляє Bloomberg, маючи на увазі попередження міністра закордонних справ Литви Габріелюса Ландсбергіса, одного з найактивніших прихильників України, яке підкреслює розчарування союзників по НАТО затримкою поставок та загальним ослабленням підтримки.

За словами міністра, нестача ракетних систем та боєприпасів у Києва, є також багатомісячної тяганини з ухваленням рішень у Європейському Союзі, через що Україна може опинитися в становищі, коли не матиме іншого вибору, окрім як просити миру.

«Це не було б вибором України», - сказав Ландсбергіс у телевізійному інтерв'ю суспільному мовнику LRT.

 

«Україна, яку ми знаємо, і Україна, якій ми будемо допомагати, поки дихаємо, ніколи не підуть на переговори з терористами. Але реальність може бути саме такою».

Габріелюс Ландсбергіс

КЛЮЧОВА ТЕЗА:

«Це виглядає комічно, коли ми бачимо, що Північна Корея допомагає Росії більше, ніж Європейський Союз Україні», - сказав Ландсбергіс, маючи на увазі поставки з Пхеньяна останніми тижнями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень