«Це руйнує нашу сім'ю»: зрадниця Тодоренко відмовчується про знищення українців, щоб не сперечатись з чоловіком

За словами Регіни, політичні теми руйнують її сім'ю

Тодоренко з чоловіком - фото з мережі
Тодоренко з чоловіком - фото з мережі

Після початку повномасштабної війни росії проти України інфополе зірок шоу-бізу розділилося на “до” і “після”. Поки українські знаменитості кричать на весь світ про війну, селебріті, що вибрали своєю батьківщиною кацапію, воліють відмовчуватися. 
Однією з таких є Регіна Тодоренко, співачка та ведуча, що вже багато років живе і працює в росії.

Регіна весь час мовчала про війну в Україні, за що отримувала тонни хейту. І лише зараз вона пояснила свою позицію. За словами Регіни, в її родині на політичні теми накладено вето.

Справа в тому, що чоловік Тодоренко - Влад Топалов - російський співак. Вона розповіла, що їм з чоловіком складно знаходити спільну мову в питаннях війни в Україні.

- Ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним в різних положеннях абсолютно. І позиції у нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, – сказала вона.

Отже, Тодоренко, що народилась і виросла в Україні, воліє мовчати про агресію милої її серцю рф-ії, про вбивства, руйнування та звірства росіян на нашій землі, аби тільки у її сім'ї все було добре.

Джерело: інтерв'ю Тодоренко

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень