Бюджетну комісію Рівнеради зацікавили 6 гектарів у центрі міста

Державної землі

Рівненський державний гуманітарний університет хоче проводити реконструкцію із добудовою незавершеного об’єкта.

Йдеться про 6 га на вулиці Пластовій. На цю територію керівництво університету хоче розробити детальний план територій, необхідний для початку робіт.

Відповідне прохання подали на розгляд бюджетної комісії, говорить виконувач обов’язків начальника міського управління містобудування та архітектури Василь Мельник:

- Це Державний гуманітарний університет. Це повністю їхня територія, де розташовані їхні корпуси. Питання з приводу вулиці Пластової, що вони (РДГУ, - ред.) захотіли проводити реконструкцію всієї території, яка в них є, із добудовою незавершеного будівництва.

Загалом у порядку денному бюджетної комісії було шість питань про розробку детальних планів територій по 4-5 га, один з проектів рішень стосувався території площею майже 50 га.

До усіх цих проектів у членів бюджетної комісії виникли зауваження – вони доручили управлінню містобудування та архітектури до подібних проектів рішення долучати також відомості про власність цих земель, цільове призначення земельних ділянок, та у разі його зміни – інформацію і про це. А також позначення ділянки, про яку йдеться, на мапі.

Врешті, бюджетна комісія вирішила приділили цим питанням окреме засідання, до якого управління містобудування та архітектури має підготувати усю згадану інформацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: РДГУЗемля
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень