Бюджетні, але універсальні ідеї: що подарувати на Новий рік

Це тільки пропозиції, адже фантазії обмежуються хіба що можливостями

Для багатьох вибір подарунків на Новий рік для найближчих – не проста задача. Бо нібито у них вже все є, а чимось порадувати хочеться.

Пропонуємо універсальні ідеї на випадок, коли все є, але й нове не буде зайвим.

Теплі шкарпетки

Просто милий подарунок, тим паче у продажу повно шкарпеток з тематичними новорічними малюнками. Або й патріотичні – у дусі часу. Обрати можна й термошкарпетки, адже в непростий зимовий сезон кожен найде доречний випадок випробувати їх в дії.

Свічки

В Україні це не просто предмет інтер’єру, але дуже помічний засіб під час масових знеструмлень. Обирайте одну більшу свічку, чи набір невеликих. У продажу є оригінальні медові свічки з натурального воску. Можна обрати й велику свічку з дерев’яним гнітом, який при використанні потріскує й додає атмосфери, наче ви перед каміном.

Краще обирайте свічки без запаху, адже у випадку, якщо її використовувати за призначенням через знеструмлення, запах може дратувати.

Термос або термочашка

Актуальна ідея, особливо для тих, хто працює в офісі, де також виключають світло. Гарячий напій можна принести з дому або «заправити» термос по дорозі у кав’ярні. В мирний час – згодиться при далеких поїздках на відпочинок.

Радіоприймач на батарейках

Сюди можна зарахувати й портативні колонки з функцією радіоприймача. В екстремальних умовах слід підготуватися до всіх можливих сценаріїв. Рятувальники попереджають, що у випадку блекауту радіостанції ще зможуть працювати та передавати повідомлення впродовж трьох днів. Навіть якщо не буде інтернету чи мобільного зв’язку, оповіщення населення проводитимуть через радіо.

Тож такий приймач один на сім’ю – не завадить. У мирний час такий пристрій можна брати на пляж і дратувати навколишніх своєю улюбленою музикою (такі прилади мають слот для карти пам’яті).

 

Аксесуари для документів

Чимало українців тримають напоготові тривожні валізки. Але важливі документи у них бовтаються у великих кишенях сумки. Було б зручно мати органайзер з відділеннями для паспортів, тримачами ID-карток, відділеннями для документів на дітей, автомобіль чи тварин. Є готові рішення у продажу з синтетичних матеріалів.

Не бюджетний варіант – з натуральної шкіри (можна замовити навіть з персональним тисненням, наприклад ініціалів). Сюди можна віднести косметички для засобів гігієни. У мирний час це все згодиться для подорожей.

Гаджети

Павербанки, бездротові зарядки, навушники, батарейки, прилади для зарядження акумуляторів. Різноманітні перехідники чи переноски - теж потрібна в домі річ. Є класні пластикові та гумові органайзери для дротів вдома – їх можна прикріпити на будь-яку поверхню, і навести лад з дротами біля телевізора чи ноутбука.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень