Бюджет Рівного перевиконано. Як пропонують витратити гроші, отримані понад план

Перевиконання станом на 1 вересня становило 4,5 млн грн

Начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга на засіданні комісії міськради з питань міського господарства запропонував найбільше коштів з цієї суми надати міському управлінню житлово-комунального господарства:

Управління житлово-комунального господарства – на поточний ремонт об’єктів благоустрою – 2 мільйони 100 тисяч гривень, і на санітарну очистку міста – 750 тисяч.

 

Хочу нагадати, що на санітарну очистку ми навесні зняли гроші. І зараз мінімально 14 мільйонів гривень потрібно буде додавати до кінця року. Навіть не до кінця року, а якщо ми зараз не дамо на санітарну очистку, у нас у жовтні ШЕУ не матиме підстав для виконання робіт з прибирання міста.

1 мільйони 350 тисяч гривень, за словами Віктора Шульги, треба надати міському управлінню охорони здоров’я на зарплату вузьким спеціалістам центрів первинної медико-санітарної допомоги.

Крім цього, 300 тисяч гривень він запропонував спрямувати на зміцнення матеріальної бази обласного центру екстреної медичної допомоги, зокрема Рівненської станції швидкої допомоги.

Комісія з питань міського господарства такі видатки підтримала. Тепер все залежатиме від того, яке рішення прийме на сесії міськрада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень