Був звичайним меблярем, а став захисником України: Рівне втратило Героя

На війні

Захищаючи Україну, загинув рівнянин Максим Карпенко. Йому було лише 33 роки. Закінчив місцеву 19 школу, працював на меблевій фабриці. Згодом певний час був далекобійником, але врешті знову повернувся до виробництва меблів.

- Син не служив строкову службу в армії, хоча дуже хотів. Але за станом здоров'я його комісували.

 

Коли ж розпочалось повномасштабне вторгнення, ми розуміли, що він не витримає і піде.

 

Дружина з дітками виїхали в Польщу, а Максим пішов добровольцем. Він навіть не відразу нам сказав, просто поставив перед фактом: «Я так більше не можу», - розповідає мама Героя Олена.

33-річний матрос, стрілець десантно-штурмової роти Максим Карпенко зник безвісти 24 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині. 26 жовтня його тіло виявили та евакуювали з поля бою.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 6 листопада, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі у Тинному.

Вічна пам'ять полеглому захиснику України!

Джерело: Рівненська міська рада

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень