Бути чи не бути гарячій воді у рівнян до Дня Незалежності?

Питання, яке очевидно до кінця серпня не матиме відповіді

У понеділок, 7 серпня, фахівці «Рівнетеплоенерго» збиралися на спеціальну нараду, де вивчали можливість подачі рівнянам гарячої води.

Однак, як з’ясувалось під час засідання міськвиконкому, у цьому питанні консенсусу так і не занйшли. Тож води поки не буде.

Міський голова Рівного Володимир Хомко не був багатослівний. Поки навіть невідомо чи відбудеться традиційний пуск гарячої води на святкові вихідні до Дня Незалежності.

Причини відсутності гарячої води у оселях рівнян Володимир Хомко озвучив двома реченнями:

Нічого не вирішено. Як тільки будемо знати, що готові запускати воду – скажемо зразу. У чому проблема? Проблема у лімітах на газ.

Нагадаємо, минулого тижня керівник «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький зазначав, що питання постачання гарячої води залежить від підрядників, які не встигають у зазначені терміни відремонтувати тепломережі у кількох мікрорайонах Рівного. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень