«Бурштиновий» прокурор захистив дисертацію щодо звільнення від кримінальної відповідальності за корупційні злочини

Тепер він – кандидат юридичних наук

Екс-зампрокурора Рівненської області Андрій Боровик захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук.

Про це йдеться на сайті рівненського Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем`янчука.

Захист відбувся 28 листопада в академії адвокатури України.

У монографії використано дані емпіричних досліджень, отриманих під час анкетування 306 працівників правоохоронних органів (прокуратури, Національної поліції та СБУ) у різних регіонах України, а також інші статистичні й  аналітичні  матеріали відповідної судової та слідчої практики, довідково-публіцистичні та періодичні видання, а також особистий  практичний  досвід автора на посаді заступника прокурора Рівненської області, - йдеться у дисертації.

Метою роботи стало

розроблення обґрунтованих науково-практичних  засад  спеціальних  видів  звільнення від кримінальної відповідальності за корупційні злочини та з’ясування ролі й місця цього інституту в механізмі реалізації  функцій кримінального права шляхом проведення комплексного кримінально-правового аналізу, - йдеться у документі.

Переглянути монографію можна ТУТ.

Нагадаємо, масштабну спецоперацію із затримання Андрія Боровика за участю перших осіб у правоохоронних органах у Рівному провели у липні торік.

Його підозрювали в організації злочинного угруповання з незаконного видобутку бурштину у Рівненській області.

Майже через рік Андрій Боровик вийшов із СІЗО під заставу 1 мільйон гривень.

 

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень