Бурштинокопачі на півночі Рівненщини вирили могили для непроханих сусідів (ВІДЕО)

Оминути такі пастки ворогу, який ступить на нашу землю, не вдасться

У соцмережах з’явилося відео ровів і глибоких ям, які утворилися внаслідок видобутку бурштину на території Рівенської області.

— Це відео для тих, хто не розуміє, які могили для білорусів були вириті нашими бурштинокопачами на півночі Рівненщини, зазначається у коментарі до відео, яке оприлюднив Telegram-канал «Рівне головне».

Додамо, що вчора президент України та очільник Рівненщини Віталій Коваль на нараді у Львові поспілкувалися про щоденну роботу з будівництва протитанкових ровів та фортифікаційних споруд на прикордонних із республікою білорусь територіях. Про постійні тренування військовослужбовців, прикордонників, добровольців та готовність місцевого населення до супротиву.

Окрема тема – захист та надійна робота Рівненської АЕС. Це питання на особливому контролі.

 

Наша «атомка» захищена, як ніколи, - зауважує Віталій Коваль.

Вже 322 дні Рівненщина готує «поліський котел» для ворога. Аби окупанти навіть і не подумали відкрити ще один фронт на півночі Рівненщини та розуміли, що напад з боку білорусі – це дорога в один кінець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень