Булига вже не директор Краєзнавчого: як на сесії обирали керівників комунальних закладів Рівного

Голосували щодо трьох установ

Рівненська обласна рада одноголосно погодила кандидатуру директора Центру громадського здоров’я населення.

Ним стала єдина кандидатка на посаду – Олена Гандзюк. Нагадаємо, що в липні Центр офіційно з’явився в переліку комунальних закладів області. Він створений на базі трьох інших закладів – центрів статистики, здоров’я, а також профілактики та боротьби зі СНІДом.

Диреткором останнього була Олена Гандзюк. На посаді вона пробуде протягом п’яти років, після чого знову оголосять конкурс.

Натомість без керівника залишився Краєзнавчий музей. До цього ним десятиліття керував Олександр Булига. Попри те, що робоча група рекомендувала його кандидатуру, більшість депутатів обласної ради не підтримали рішення.

Без керівника лишається КЗ «Група з централізованого господарського обслуговування навчальних закладів і установ освіти». Депутати не проголосували за обидві подані кандидатури:

Петра Ціпана – екс-голови Березнівської райради та нинішнього голову організації «УКРОП» на Березнівщині, та Гордія Гордійчука – тепер вже колишнього начальника установи, яка обслуговує заклади освіти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень