Було державне, стало приватне: у центрі Рівного продали чимале приміщення 

Поки невідомо, що там буде 

Фото одного з приміщень проданої установи. Фото з сайту фонду державного майна України.
Фото одного з приміщень проданої установи. Фото з сайту фонду державного майна України.

Напередодні, 1 листопада, успішно відбувся приватизаційний аукціон.

З молотка «пішло» приміщення єдиного майнового комплексу державного підприємства «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці», що в самісінькому центрі Рівного - на вулиці Казимира Любомирського, 7 В (колишня вул. Лермонтова).

Як повідомляє Фонд Держмайна у Рівненській області, в аукціоні взяли участь 2 учасники. 

- Ціна за об'єкт зросла з 5 569 989.79 грн до 7 800 000 грн. Важливо пам'ятати, що переможець має 20 робочих днів на сплату вартості лота після дня завершення аукціону.

 

Тільки після надходження коштів до бюджету підписується договір купівлі-продажу.

 

Якщо переможець не сплачує кошти – він втрачає гарантійний внесок у розмірі 20% від стартової ціни, який перераховується до бюджету, та не зможе більше брати участь у приватизації цього об'єкту, - повідомляють у Фонді держмайна. 

Так виглядає приміщення, яке пішло з молотка за майже 8 млн грн. Що у ньому зроблять - поки невідомо. Фото - сайту privatization.gov.ua.
Так виглядає приміщення, яке пішло з молотка за майже 8 млн грн. Що у ньому зроблять - поки невідомо. Фото - сайту privatization.gov.ua.

Раніше у Фонді повідомляли, що 25 жовтня успішно відбулися 2 приватизаційних онлайн-аукціони. 

А наприкінці вересня цього року повідомлялось, що до продажу в області підготували 10 об'єктів державного майна, ще 8 – під оренду.

 

Втім, на сайті privatization.gov.ua - 16 об'єктів. 

Нагадаємо, «Велику приватизацію» об’єктів держмайна ще у серпні анонсував Кабмін. Там розраховують, що продавши державні об’єкти, які роками не використовуються за призначенням, вдасться створити нові бізнеси та робочі місця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень