Дощ, спека та «метал»: найбільша «рок-тусовка» Рівненщини пройшла в Дубні (ФОТОЗВІТ)

Після трирічної перерви

Цими вихідними у Дубні «відгримів» масштабний український рок-фестиваль «Тарас Бульба». Після трирічної перерви його знову відродили на Рівненщині. Для проведення «фесту» обрали територію стадіону «Спартак», навколо якого розташували фуд-зону, альтернативну та літературну сцени, а також наметове містечко.

На футбольному полі стояла головна сцена, на якій протягом трьох днів виступали хедлайнери фестивалю, а саме гурти Nocturnal Mortum, Infected Rain і Detach – усі грають у жанрі блек- або ню- металу.

Окрім цього, на альтернативній сцені грали білоруси "DZIECIUKI" та Intelligency. Хоч така музика і «на любителя», кілька сотень відвідувачів фестивалю добре під неї розважились.

Також на «Бульбі» діяла конкурсна програма серед молодих рок-бендів, у якій перемогли львівські «Цвинтар» і отримали в подарунок електро-гітару. Дійству сильно заважала негода, адже в суботу півдня лив дощ. Однак «Тарас Бульба» "вистояв" негоду. Більше того – в наступному році його знову планують проводити, зазначає головний організатор «Тараса Бульби» Микола Арсенюк:

Погода трохи підкачала. Також інша складність - це велика кількість фестивалів по Україні, тому важко «вичепити» найкраще, але ми будемо це робити й в подальшому. У нас є свої певні ідеї та потенціал, я в цьому впевнений.

Вже ввечері на головній сцені успішно виступили Motor'rolla та Infected Rain. Окрім музики, на «Тарасі Бульбі» можна було смачно поїсти, послухати вірші, зайнятися йогою, зіграти на гітарі тощо.

Автор бестселлерів Василь Шкляр презентував тут свій переклад однойменної книги Гоголя "Тарас Бульба".

Також діяла дитяча зона з аніматорами та атракціонами. Відвідувачі прибули з різних куточків України – Львова, Харкова, Києва та інших міст. Багато з них на «Бульбі» не вперше, і враження від відродженого фестивалю різняться. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень