Була небезпечна зупинка-страшилка на Рівненщині. Тепер це - зупинка-смітник (ФОТО)

Розташована така у Костопільському районі

Сайт Радіо Трек писав про цю зупинку біля села Деражне у публікації Небезпечну для життя зупинку-страшилку помітили на Рівненщині (ФОТО) Тоді  у Службі автодоріг Рівненщини пояснювали, що зупинка не перебуває на їхньому балансі і радили сільському голові офіційно звернутися до них, щоб могли зупинку відремонтувати. І ремонт зупинки таки було виконано. 

Втім, виявилося, що гарна зупинка не потрібна мешанцям Деражного й іншим людям, які нею користуються. Такий висновок зробив небайдужий мешканець Луцька, підприємець Павло Паксіватов, який надав нам фото нинішнього вигляду зупинки. Адже мало того, що

ті, хто ремонтували зупинку, залишили біля неї будівельне сміття - рештки шиферу, так і місцеві мешканці накидали тут сміття й порожніх пляшок. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень