Роман, гідний серіалу: розсекретили ім'я красуні-дружини Козловського (ФОТО)

Дівчина досить часто була з ним на фото, але на це ніхто не звертав увагу

Напередодні Віталій Козловський шокував шанувальників звісткою про те, що одружився. Тепер ЗМІ розкрили, хто міг стати обраницею співака. Виявляється, таємнича дівчина тривалий час спілкується з артистом, а до того була його прихильницею.

Дружиною українського співака та воїна ЗСУ Віталія Козловського може бути його менеджерка та піарниця Юлія Бакуменко. Вона багато років працює з зіркою, допомагає підрозділу артиста, супроводжує його в поїздках тощо.

Те, що дружиною виконавця стала 36-річна білявка, OBOZ.UA підтвердило одразу два джерела. Юлія Бакуменко багато років була шанувальницею творчості Віталія Козловського.

У них на сторінках є безліч фотографій в обіймах одне одного, на затишних посиденьках з друзями, прогулянках тощо.

 

Неозброєним оком видно, що між артистом і його менеджеркою дуже теплі стосунки.

Стосунки між 39-річним співаком і його на три роки молодшою піарницею завʼязалися «давно», але не одразу після знайомства.

Артист поділився лише одним фото з обручками, де можна побачити манікюр його дружини. Схожий лак полюбляє і Юлія Бакуменко.

Примітно, що про наміри одружитися Козловський заговорив 4 роки тому. Тоді він стверджував, що проводить зі своєю дівчиною майже весь час. Це тільки підтверджує чутки про роман між ним і менеджеркою, адже вони не лише працюють, а й подорожують, гуляють та проводять час з друзями в парі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень