Букмекери назвали переможця «Гри престолів»

Свої припущення щодо фіналу восьмого сезону «Гри престолів» висловлюють не тільки глядачі, критики й актори, а й букмекери. Не так давно стало відомо, що Шон Бін (Нед Старк у серіалі) ставить на Ар’ю як на персонажа, який переживе зиму та забере Залізний трон. 

 

Тепер прогноз опублікували букмекерські контори, за даними яких головним фаворитом на перемогу вважається Бран Старк. Триокий ворон Бран Старк обійшов Джона Сноу і Дейнеріс Таргарієн, які лідирували в ставках цієї весни.

 

 

Нині список лідерів в боротьбі за владу над Вестеросом виглядає так:

1 - Бран Старк

2 - Джон Сноу

3 – Дейнеріс Таргарієн

4 - Король Ночі

5 - Ар'я Старк

6 - Тіріон Ланністер

7 - Санса Старк

8 - Джендрі Вотерс

Вибір шанувальників «Гри престолів» пов'язують з фанатськими теоріями навколо Брана. За однією з них він і є Королем ночі, нібито він став ним через переміщення в часі. За іншою версією Бран уособлює собою класичне добро, а ватажок мерців - зло. А, як відомо, добро завжди перемагає.

Деякі глядачі роблять ставки на Сансу Старк, яка, на їхню думку, за роки насильства і пережитої жорстокості перетворилася в розумну і сильну жінку, повернула собі Вінтерфелл - і цілком може поборотися за владу над Вестеросом.

 

 

До списку претендентів потрапив і Джендрі Вотерс - бастард і єдиний живий спадкоємець дому Баратеонів. Ставки на нього букмекери пояснюють останніми інтерв'ю актора Джо Демпсі, який натякав, що його персонаж у 8 сезоні зіграє велику роль в сюжеті.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень