Будуть сотні квартир і паркінг: У Рівному на місці недобуду з'явиться житловий комплекс

Там так і не добудували спортивний комплекс

У Рівному з'явиться новий житловий комплекс. Будинки по 4, 7 і 9 поверхів збудують на місці так званого спорткомплексу на вулиці Степана Бандери, 69б, який вже близько 20 років має статус недобуду.

У ділянки є новий власник і цільове призначення об'єкта змінили для будівництва та обслуговування житлового будинку, повідомив Радіо Трек начальник відділу генплану управління містобудування та архітектури Андрій Шевчук.

Відомо, що поки про терміни будівництва нового житлового комплексу не йдеться. Наразі триває розгляд передпроєктних пропозицій та вивчення можливого негативного впливу на вже наявні багатоповерхівки.

Переглянути проєкт майбутнього житлового комплексу можна тут.

Площа ділянки понад 80 соток.

Замовником робіт є підприємство «ЛЬВІВ –ІННОВАЦБУД», представник якого запевняє, що біля новобудови буле достатня кількість паркомісць і навіть передбачений паркінг.

Фірма заснована у 2011 році. Її директором є Людмила Логін, а власником - колишній депутат Рівнеради Олександр Бабат та його мати Людмила Бабат. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень