Будуть разом навіть у наступному житті: Три пари знаків Зодіаку, мають шанс на вічне кохання

Їх змушує притягуватись Всесвіт

Є любов, яку ніщо не зможе знищити. Навіть смерть. Так вважають астрологи, які визначили представників знаків Зодіаку, чия любов перероджується і живе вічно.

Кажуть, що споріднені душі слідують одна за одною з життя в життя, з любов’ю, яка лише посилюється та зростає експоненціально через уроки, які вони засвоюють одне від одного в численних минулих життях. Ось три дуети Зодіаку, які кохають один одного вічно.

Терези і Лев

Терези ідеально відповідають харизмі Лева. Обидва насолоджуються одне одним як споріднені душі. Лев огортає Терези теплом і любов’ю, тож Терези відчувають, що їх справді цінують, шанують і плекають. Лев із Терезами ж знаходить свою справжню вразливість, довіру та близькість.

Стрілець і Близнюки

Стрілець і Близнюки – дві сторони однієї медалі і як споріднені душі завжди досягають більших висот, коли разом. Радісний, щасливий і оптимістичний Стрілець закликає Близнюків повірити у свої мрії й матеріалізувати чітку зосередженість на своїх цілях. Ваше спільне прагнення до задоволення, особистої свободи та пригод спонукатиме ваші душі перевтілитися в наступному житті, щоб знову возз’єднатися.

Овен і Скорпіон

Дві вогняні істоти, які все життя поглинають одна одну, Овен і Скорпіон не можуть натішитися один одним. Їх унікальний динамізм викликає глибоку радість один в одного, аж до такої міри, що вона виходить за рамки романтики: ви просто «захоплюєтеся» на духовному рівні та маєте величезну синхронність, яка об’єднує вас. У цій парі завжди буде гаряча сексуальна хімія та емоційна глибина зв’язку.

Джерело: meta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень