Будівництво за музеєм законне, – «СТОГРАД»

Компанія, що розпочала будівництво на Толстого, оприлюднила відкритий лист до громади міста, який ми подаємо нижче, в оригіналі

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ КОМПАНІЙ «Українська промислово-інвестиційна група» та «Стоград»

до громади Рівного стосовно будівництва житлового будинку на вул. Толстого, 10.

Початок будівництва багатоповерхівки по вул. Толстого,10 що поблизу краєзнавчого музею викликав неоднозначну реакцію мешканців та активістів міста Рівного. Тема будівництва досить жваво обговорювалась в соціальних мережах.

Компанія «СТОГРАД» є партнером замовника будівництва «Українська промислово-інвестиційна група».

Компанія ніколи не будувала і не будує самочинно.

Цільове призначення земельної ділянки, відповідає намірам забудови.

Будівлю запроектовано з урахуванням вимог актуальної містобудівної документації та сучасних тенденцій у світовій архітектурі. У багатьох містах Європи поряд із старими історичними будівлями можна побачити сучасні будівлі абсолютно іншого стилістичного виду.

Перед початком будівництва була проведена робота з вивчення містобудівної документації, визначались оптимальні параметри будинку. Управління архітектури і містобудування видало містобудівні умови і обмеження для проектування.

Будівля не розміщена на території краєзнавчого музею. Будинок не знаходиться ні в охоронній зоні пам’ятки архітектури, ані в будь-якій іншій зоні, що забороняє будівництво. Це визначено містобудівною документацією, що є у відкритому доступі на сайті міськради.

Після того, як почалось обговорення в соціальних мережах та критика, компанія призупинила будівельні роботи і звернулись до архітектурно- будівельної інспекції у Рівненській області про проведення перевірки на предмет законності та відповідності об’єкту діючим нормам.

У тому випадку, якщо порушень не буде виявлено, будівельні роботи будуть проводитись з максимальною обережністю та із застосуванням новітніх технологій, які не зашкодять навколишнім будівлям. 

Компанія «СТОГРАД» запевняє мешканців Рівного, що будинок на вул. Толстого прикрасить наше місто та стане прикладом сучасного, європейського підходу до розбудови міст.

Нагадаємо, сьогодні у Рівному відбувається сесія міської ради. До депутатів із пікетом  прийшла громада вул.Толстого, висловити своє невдоволення будівництвом. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень