Будівництво на Рівненщини ведуть без дозволу – ДАБІ

Які результати роботи інспекції в області за перше півріччя

Як повідомляють з Рівненської ОДА, ДАБІ на Рівненщині у першому півріччі проведено 18 планових та 251 позапланову перевірку будівництв, під час яких на 62 об’єктах виявлено порушення містобудівного законодавства.

Найчастіше інспектори фіксують: проведення будівельних робіт без дозвільних документів, надання недостовірних даних у дозвільних документах, здійснення господарської діяльності без відповідної ліцензії, а також невідповідність проектної документації вимогам законодавства.

Тож ДАБІ на Рівненщині видали 43 приписи про зупинення підготовчих або будівельних робіт та 29 – про усунення порушень вимог містобудівного законодавства.

Крім того, на порушників накладено 69 штрафних санкцій на загальну суму майже 4 мільйони гривень.

У тому числі, підрядну організацію ПМП-фірма «Спецрембуд» та проектувальника ПМП-фірма «Спецрембуд» притягнуто до відповідальності на суму в 1 мільйон 728 тисяч гривень, замовника Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління та проектувальника Філію «Львівського проектного інституту» ДП МОУ «Центральний проектний інститут» оштрафовано на 288 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень