Будівлю на Драгоманова хотіли добудувати за 17 млн грн

Втім, вимоги тендерних процедур не було дотримано

Прокуратура Рівненської області встановила низку порушень вимог законодавства в діяльності одного із управлінь виконавчого комітету Рівненської міської ради при проведенні процедури закупівлі за державні кошти робіт та послуг з добудови незавершеного будівництва у центрі м.Рівне. Як стало відомо Радіо Трек, йдеться про будівлю на вулиці Драгоманова, поруч із міською поліклінікою №2. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що це приміщення після ремонту використовуватиме управління праці і соціального захисту населення, яке нині розміщене у двох різних приміщеннях.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області, замовником не дотримано встановленого законодавством порядку проведення тендерних торгів та безпідставно визнано переможцем учасника, який не виконав у повному обсязі вимоги тендерної документації.

Попри порушення, у подальшому між сторонами укладено договір підряду на виконання робіт та послуг із визначенням їх вартості на загальну суму понад 17 млн грн.

Тож з метою попередження незаконного використання коштів на зазначену суму прокуратура Рівненщини пред’явила позовну заяву до суду про визнання недійсними результатів відкритих торгів та договору про закупівлі.

Цей позов перебуває на розгляді Господарського суду Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень