Будівельники пошкодили лінії електропередач у Рівному

Хто залишився без світла

Сьогодні близько 13.00 під час земляних робіт однієї з будівельних організацій поблизу м-ну «Щасливе» було пошкоджено кабельну лінію, що призвело до відключення обладнання на підстанції «Південна» м. Рівне.

 

Внаслідок цього без електропостачання залишилися мікрорайон «Мототрек», вулиці Карнаухова, Олекси Новака, Відінська, Курчатова, частково Чорновола.
 

Варто зауважити, що земельні роботи не погоджувалися з ПрАТ «Рівнеобленерго» і виконувалися без відповідних дозволів з боку енергетиків.

Більше того, працівники, які пошкодили кабельну лінію, не повідомили про цей факт, через що відновлення електропостачання затягнулося.

Більшість споживачів вдалося перезаживити протягом 40 хвилин, щодо вулиці Чорновола, то тут відновлювальні роботи тривали близько години.
 

«Рівнеобленерго» звертає увагу, що згідно з Правилами охорони електричних мереж, у межах охоронних зон повітряних і кабельних ліній, трансформаторних підстанцій, розподільчих пунктів і пристроїв без письмової згоди енергопідприємств забороняється виконання земляних робіт на глибині понад 0,3 метра.

За наявності в зоні земляних робіт підземних комунікацій роботи треба проводити з особливою обережністю. При виявленні будь-яких підземних комунікацій, роботи необхідно негайно припинити, а рішення щодо їх продовження має ухвалюватися лише за участю енергетиків
Нехтування цими правилами і призводить до подібних відключень.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень