«Будемо тільки злішими», - Арестович розповів, скільки ще росія битиме по нашій енергосистемі (ВІДЕО)

Окупанти пробують показати світу перспективу входу України до «страшної холодної зими»

Радник Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що російські удари по енергетичній інфраструктурі продовжаться до початку саміту G-20, який запланований на 15 листопада. Про це він розповів під час розмови з російською журналісткою Юлією Латиніною на YouTube.

За словами радника ОП, росія намагається показати світу перспективу входу України до «страшної холодної зими» без світла.

— Вони, по-перше, не покладуть нашу енергосистему. По-друге, ці дії з самого спочатку приречені на провал. Не може жодна військова операція реалізуватися успіхом, якщо в тебе 70% коштів уражаються при кожному залпі, — сказав Арестович.

За його словами, коли рф випускає ракет на 300 млн, то на 270 млн ракет збиває українська армія. Тому результати мізерні, хоч пошкодження енергосистеми і є.

— Зовсім без світла не залишать. Зовсім не змерзнемо. На коліна не встанемо. Будемо тільки злішим, — наголошує Арестович.

Джерело: Фокус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень