Буде, як нова: найкращі домашні засоби, щоб позбутися пригорілого осаду і плям на дні каструлі

Вам більше не потрібно буде купувати жодну агресивну хімію

Сковорідки і каструлі, які служать нам щодня, часто стають «жертвами» засохлих плям і відкладень, що пригоріли. Їх дуже важко видалити. Однак є кілька натуральних засобів, які вирішать цю проблему.

Оцет

Оцет гарний як видалення накипу на каструлі, так запобігання знебарвлення посуду. Для того, щоб позбутися бруду, налийте в каструлю пів літра холодної води і пів склянки оцту. Важливо дотримуватися порядку змішування речовин. Потім опустіть у каструлю сковороду і варіть цю суміш пів години на повільному вогні. Після такої процедури достатньо буде лише промити пательню чистою водою.

Сіль та картопля

Цей несподіваний дует чудово працює, коли потрібно позбутися плям з дна каструлі. Спочатку потрібно обдати брудну поверхню посуду окропом. Потім щедро посипте сіллю і, використовуючи половинку сирої картоплі, круговими рухами розітріть забруднення. Залиште все на 15 хвилин і змийте чистою водою.

Лимонний сік

Лимонний сік також відмінно підходить для видалення осаду, що пригорів. Розріжте лимон навпіл і протирайте бруд протягом кількох хвилин. Залиште посуд на пів години та змийте все чистою водою.

Джерело: santeplus

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень