Британці назвали найгірші роки для одружених пар

Найвища вірогідність розлучення серед тих, хто в шлюбі уже 27-29 років

Пари, які зіграли весілля  у 1986-1988 роках, найімовірніше, найближчим часом розійдуться. Такого висновку дійшли дослідники британського Marriage Foundation, проаналізувавши статистику по Великобританії, пише The Independent. Співробітники організації припускають, що 44,4 % таких союзів закінчаться розлученням.

Ще одним невдалим роком для укладення шлюбу дослідники назвали 1991 рік. Згідно зі статистикою, більше 10% таких пар завершили свої стосунки протягом перших п'яти років.

В організації додали, що з 1990 року закохані стали надавати перевагу цивільному шлюбу, відкладаючи на пізніший час офіційну реєстрацію стосунків. Дослідники визнали, що це пов'язано з небажанням партнерів брати на себе зайву відповідальність. Вони також відзначили, що якщо нареченим, які укладали шлюб в 80-ті роки було, в середньому, 23 роки, то в 2011 році планка підвищилася до 30 років. Середній вік наречених за цей час зріс з 25 до 32 років.

«Чоловіки стали більш свідомо ставитися до майбутнього. Серед  охочих одружитися стало менше тих, хто укладає шлюб без особливої ​​віри в нього », - зазначив представник фонду, слова якого наводить видання. Він додав, що це, безперечно, хороша новина для дружин і хороший фундамент для міцного шлюбу.

Тим не менш, за підрахунками Marriage Foundation, кількість розлучень неухильно зростало в Британії з кінця 1980 року і досягло нового піку в 2008 році (38,3 %). При цьому ймовірність розлучення тих, хто одружився в 2012 році, оцінюється в 38,4%.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень