У Рівному покладуть бруківку на майдані Незалежності

Частину майдану Незалежності обіцяють відремонтувати за бюджетний кошт вже у 2018 році

Так виклядає покриття на майдані Незалежності у Рівному останні кілька років.

Майдан Незалежності у центрі Рівного готові відремонтувати вже у 2018-му році.

Проект капітального ремонту частини майдану пройшов погодження і вже з нового року тут мінятимуть старі плити на бруківку, повідомив начальник міського управління ЖКГ Ярослав Сахнюк:

Там є частинка викладена бруківкою, а далі до Кінопалацу пішли плити. То ми плануємо ці плити до лицевого входу в приміщення кінотеатру замінити. Проектно-кошторисна документація вже готова. Все погоджено експертною комісією. Тепер треба кошти на ці роботи закласти у бюджет на 2018 рік. Зараз подаватимемо документи на розгляд сесії. 

Ярослав Сахнюк не зміг назвати суму, про яку йдеться, та фірму, яка займатиметься купівлею сертифікованої бруківки та її вкладанням. Начальник управління, перебуваючи на одній із профільних комісій у Рівнераді, схоже, просто не мав відповідної документації при собі.

Такі плити нині лежать перед кінотеатром та за ним. Їх і планують змінювати, щоправда не всі відразу.

Нагадаємо, перший етап реконструкції майдану Незалежності у Рівному почали у 2008 році. Тоді влада міста та депутати вирішили оновити головну площу обласного центру до святкування 725-ої річниці Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень