За страшним парканом у центрі Рівного - незаконне будівництво (ФОТО)

На нього поскаржилися мешканці будинку

У центрі Рівного на вулиці Чорновола біля будинку, де розташований магазин "Лянеш", вже давно стоїть брудний і обдертий паркан, обліплений оголошеннями. 

Мешканці цього будинку звернулися до управління Державного архітектурно-будівельного контролю з проханням перевірити законність встановлення огорожі, адже вона псує зовнішній вигляд будинку.

Деталі перевірки розповів заступник начальника міського управління Державного архітектурно-будівельного контролю Віталій Стасюк:

Інспектори нашого управління здійснили перевірку на вимогу ОСББ цього будинку.

 

За парканом здійснюють будівельні роботи, власниця - Кругляковська. Проте її не можна знайти, оскільки вона ухиляється від отримання повідомлень щодо перевірок.

За словами Віталія Стасюка, скільки ще часу простоїть огорожа – невідомо, ажде перевірку вони можуть здійснювати лише в присутності власниці. А знести паркан можна лише з дозволу суду.

У зв‘язку з тим, що особа, яка встановила паркан, не реагує на повідомлення інспекторів, вони надіслали запит до правоохоронних органів з проханням посприяти у цій ситуації. Поки що ніяких дій з приводу знесення брудного паркану немає.

Фото Світлани Омельчук

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень