«Брудній політиці не місце у Рівному», - партія «Рівне Разом» оголосила безстрокову акцію (ФОТО)

Вимагають припитити тиск влади на ТВК

У Рівному третій день триває безстрокова акція протесту партії «Рівне Разом».

Під стінами облдержадміністрації і територіальної виборчої комісії представники «Рівне Разом» встановили намети і вимагають зупинити тиск та залякування членів рівненської територіальної виборчої комісії.

Нагадаємо, партія «Рівне Разом» подала до ТВК документи на реєстрацію, у яких вчасно виявили технічні помилки.

 

Територіальна виборча комісія згідно з виборчим кодексом мала б вказати на недоліки і повернути пакет документів на доопрацювання.

Втім, юристи партії кажуть, що під тиском влади, зокрема, народного депутата, у ТВК відмовились це зробити. Попри це представники партії «Рівне Разом» встигли у визначений законом термін самостійно усунути помилки і подати другий пакет документів.

З огляду на події та гостроту теми партія «Рівне Разом» закликає припинити тиск на членів ТВК і в законний спосіб розглянути подані документи, каже голова міської організації партії Світлана Марчук:

«Ми, представники політичної партії «Рівне Разом», проводимо безстрокову акцію протесту проти свавілля представників чинної влади і вимагаємо зупинити тиск на представників ТВК.

 

Не перешкоджати роботі комісії та реєстрації кандидатів від нашої партії на місцевих виборах, а дати можливість ТВК розглянути пакет документів, поданий у термін відповідно до чинного законодавства».

До слова, представники «Рівне Разом» зафіксували спроби тиску та залякування членів ТВК з боку провладних народних депутатів та чиновників і звернулися до поліції. Своєю акцією, кажуть у партії «Рівне Разом», прагнуть привернути увагу громадськості та правоохоронних органів до протиправних дій та припинити їх.

Разом із тим політична партія «Рівне Разом» закликає рівнян не бути байдужими і підтримати протест, адже йдеться про право рівнян вільно обирати і бути обраними.

 

Охочих рівнян у партії закликають: залишити свій підпис за підтримку чесних виборів можна у наметових містечках біля ОДА та Рівненської ТВК, - зауважують у «Рівне Разом».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень