Брітні Спірс анонсувала новий аромат

Він отримав назву «Private Show»

Брітні Спірс не тільки регулярно радує шанувальників концертами, але й не втомлюється розвивати свою парфумерну «імперію». У своєму Instagram співачка анонсувала новий аромат, який отримав назву «Private Show».

«Private Show» відображає одну з найбільших моїх пристрастей - танець», розповіла Брітні в прес-релізі з нагоди виходу нового аромату. «Він натхненний тією енергією, яку я відчуваю, коли виступаю - на репетиції або на сцені. Я хочу, щоб у моїх шанувальників був енергійний, чуттєвий аромат, який надихне їх на втілення їх мрій!».

«Private Show» - незвичайна суміш білих квітів і аромату кави з льодом, базована на нотах нектарина, жасмину, мускусу й амбри.

Відзначимо, що в січні цього року Брітні Спірс вже випускала нові парфуми під назвою «Maui Fantasy». Всього ж в парфумерній колекції співачки, яка стартувала в 2004 році з аромату «Curious», налічується двадцять ароматів.

 

 

Introducing my new fragrance, Private Show. Coming soon. #PrivateShow #TakeABow @britneyspearsfragrances

Видео опубликовано Britney Spears (@britneyspears)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень