Бред Пітт зізнався, як ставиться до скандалу між Анджеліною Джолі та його теперішньою дівчиною

Все розпочалося через пост в Instagram

Актор зізнався, що ситуація, що склалася з жінками, йому добряче набридла.

Інтернет-скандали двох жінок Бреда Пітта почалися з поста 27-річної моделі Ніколь Потуральскі в Instagram, під яким користувачі  писали, що вона таємно ненавидить Анджеліну. Модель відразу ж спростувала такі чутки, відповівши, що щасливі люди зовсім не здатні на ненависть, повідомляє viva.ua.

Шанувальники Джолі, звичайно ж, не повірили словам дівчини Пітта, звинувативши її в тому, що та постійно моніторить соцмережі Анджеліни. Також фанати практично впевнені, що Ніколь Потуральскі «підчищає» коментарі про колишню дружину Бреда у своїх соцмережах.

Анджеліна Джолі не має особливої любові до нової коханої батька своїх дітей. Як повідомляють джерела, вона невдоволена тим, що Пітт виносить особисте життя напоказ, на що постійно дивляться діти знаменитостей.

Найцікавішим у сформованому любовному трикутнику стала думка самого Бреда Пітта з приводу скандалів Анджеліни Джолі і Ніколь Потуральскі.

Як заявив актор, нічого кримінального у сварках своїх колишньої і нинішньої жінок він не бачить. Голлівудський секс-символ просто хоче бути щасливим, а бути жертвою чи заручником громадської думки він вже давно втомився.

{{5}

У цей період свого життя Бред просто щасливий, що знайшов когось, хто змушує відчувати себе потрібним і коханим, - написав нью-йоркський журнал Us Weekly.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень