Боржників відключатимуть. «Карантинна» заборона вже не діє

20 серпня 2021 року опубліковано зміни до Закону, що забороняв припинення надання житлово-комунальних послуг на час дії карантину

Відповідна публікація з’явилася у виданні «Голос України»

Нагадаємо, Закон України № 530-IX від 17 березня 2020 року  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»

ЗАБОРОНЯВ припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі на період дії карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), та протягом 30 днів з дня його відміни забороняється.

Після оприлюднення змін 20.08.2021 цей пункт Закону замінено.

Тож відтепер така заборона поширюється лише на території регіонів України, на яких встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування.

Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Тобто від сьогодні, 20.08.2021 року за накопичені борги споживач в усіх зонах, крім червоної може бути відключений, наприклад від електропостачання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень