Болгарин зламав три ракетки за один матч

Тенісист Грігор Дімітров не впорався з власними нервами

Під час півфінальної дуелі в рамках Istanbul Open болгарський тенісист за один матч привів у непридатність три ракетки.

Обігравши свого опонента, аргентинця Дієго Швармана в першому сеті (7:6), болгарин поступово вів поєдинок до своєї перемоги, впевнено виграючи у опонента з рахунком 5:2. Утім, його латиноамериканський візаві не лише спромігся ліквідувати відставання, але й відновив статус-кво, зрівнявши рахунок за партіями, що вивело Дімітрова з моральної рівноваги. З початком третього сету спортсмен почав програвати подачу за подачею й у підсумку чергова невдача за рахунку 0:2 коштувала йому першої розбитої ракетки.

Шварцман вміло скористався таким розвитком подій та продовжив збільшувати перевагу: 0:4 і ось уже друга ракетка розлітається на шматки. Після цього суддя зустрічі видав болгарину попередження, але й таке рішення судді не заспокоїло тенісиста. Третя ракетка була розбита за рахунку 0:5, після чого рефері оштрафував Дімітрова на очко, тим самим підсумувавши перемогу аргентинця - 0:6.

Нарешті заспокоївшись, болгарин прогнозовано пошкодував про скоєне, у підсумку зізнався  що такою поведінкою підвів свою сім'ю, команду та фанатів.

Варто відзначити, що Грігор не вигравав трофеїв із 2014 року. Тому можна зрозуміти бурхливий гнів спортсмена, який втратив можливість проявити себе у фіналі престижного турніру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень