Розвели, як кошенят? Рівняни - про рішення РНБО та Президента щодо блокади на Донбасі

Сайт Радіо Трек зібрав найцікавіші коментарі мешканців Рівненщини щодо останніх подій у державі

Зокрема у соцмережі Фейсбук рівняни пишуть таке:

Oleg Virag Немає жодної різниці, чи блокадники "раніше судімие", чи є вони "агентами Кремля", чи "взяла "Самопоміч" гроші, і чи торгується вона за посади, чи "...кинули хлопців напризволяще Семен та Володька", чи економічно обґрунтована торгівля з ОРДЛО.
Важливо лише одне: великій частині народу не подобається розгін. І торгівля з...
А саме народ дає легітимність владі. І ось ця влада вирішила, що у неї достатньо легітимності, щоб нічого народу не пояснювати, перед народом не звітувати, а просто надіслати ментів знову бити мітингувальників.
Але в Україні так більше не можна. З 18 лютого 2014 року не можна.
Влада, яка так робить, стрімко розпочинає втрачати легітимність та лояльність, і останні ілюзії щодо неї.

Дмитро Якимець От що не кажіть, але якби не акції прямої дії на редутах, які влада називала "рукою Кремля", все б так і лишилося. А тепер рішення РНБО і Президента виглядають не як ініціатива від влади, а як наслідок тиску від суспільства. Це стимулює на продовження ;)

Юрій Дюг Рішення РНБО про блокаду окупованого Донбасу показує, що наша влада працює найкраще, коли народ ставить її "раком". Акціями "К.рво, працюй" і так далі. Ну, якось не розуміють вони по-нормальному, по-інтелегентному. Тіки так і тільки через це місце. Журбинка...

Роман МикитюкРоман Микитюк Це визнання програшу і мінімізування втрат іміджевих. Попереду ж боротьба за друге президентство. А фактично це втрата тих територій.

Ban  BanychBan Banych Не тешьте себя надеждами, а лучше вспомните покойного Чечетова, с его "развели, как котят". В законе есть оговорка - "кроме гуманитарных грузов" Просто теперь весь контрабас назовут гуманитарным грузом, и под пристальным вниманием спецподразделений пойдут гуманитарные сигареты, алкоголь, лес, а оттуда гуманитарный уголь, как же без него...:)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень