Бізнес на крові: у Рівному підприємці продавали гуманітарку для ЗСУ (ФОТО)

Сума завданих збитків становить майже 550 тисяч гривень, а ще 650 тисяч з місцевого бюджету

У Рівному викрили злочинну групу на продажі призначеної для військових гуманітарної допомоги.

Сьогодні, 8 грудня, правоохоронці провели 14 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження.

 

За їх результатами вилучено військове спорядження, гроші, вогнепальну, холодну зброю, набої та інші речові докази, які мають суттєве значення у справі.

Налагодив «бізнес» із продажу предметів індивідуального захисту військових, зокрема шоломів та захисних окулярів, ввезених улітку на територію України під виглядом гуманітарної допомоги, рівнянин, приватний підприємець.

Долучив до схеми незаконного збагачення іще кількох осіб, рекламуючи та реалізовуючи товар через інтернет-платформу. Сума завданих збитків становить майже 550 тисяч гривень.

Крім того, під приводом постачання броньованих плит учасники злочинної групи заволоділи коштами місцевого бюджету в розмірі 650 тис. грн.

Сьогодні двом жителям Рівного слідчі повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відносно інших учасників злочинної групи слідчі дії тривають.

За скоєне підозрюваним може загрожувати позбавленням волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень