Бійцю АТО на Рівненщині придбають квартиру

Житло військовослужбовцю відібрали під час засідання спеціальної робочої групи при Рівненській облдержадміністрації під керівництвом заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка.

Загалом до Рівненської ОДА надійшли три пропозиції щодо житла. Комісія їх ретельно вивчила та відібрала найбільш підходящий варіант. Житло має площу до 50 квадратів, у ньому зроблений косметичний ремонт. Квартира відповідає санітарним та технічним вимогам. Проте найголовніше – це те, що квартира сподобалося самому учаснику АТО, - розповів Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, торік за державні кошти вдалося закупити 31 квартиру для сімей загиблих, а також військовослужбовцю з Рівного, який втратив функціональні можливості нижньої кінцівки під час АТО.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень