Бійці АТО подарували прапор України «Вересу»

Вони розписалися на ньому та висловили підтримку команді

Бійці 40-ї артилерійської бригади, що нині несуть службу під Маріуполем, передали керівництву Народного Клубу «Верес» український прапор зі словами підтримки та вдячності, а також із власноруч намальованими на ньому клубними символами.

Про це повідомляє інформаційна служба «Вереса».

«Подарунок з лінії фронту передали військовослужбовці з Дніпропетровська, Львова, Івано-Франківська, Конотопа та інших міст і сіл України, які нині перебувають у зоні АТО», – зазначено в повідомленні.

До Рівного стяг привезли громадський активіст Зураб Кантарія, який працював у Маріуполі спостерігачем на виборах, та артилерист Володимир Міщук, котрий приїхав у рідний Клевань у дводенну відпустку.

 «Мені пощастило побувати на одній з домашніх ігор Народного Клубу. Дуже сподобалось, коли фани кричали «Слава воїнам АТО». Це дуже приємно було і просто захотілося віддячити», – розповів артилерист Володимир Міщук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень