Біля Рівного перекинувся легковик (ФОТО)

Водій авто втікав від патрульних

Сьогодні вранці, рухаючись вулицею Степана Бандери, екіпаж патрульної поліції Рівного помітив автомобіль Mitsubishi Lancer, водій якого порушив ПДР, а саме -здійснив проїзд на заборонений сигнал світлофора.

Водій на вимогу патрульних зупинитись не відреагував, а навпаки -пришвидшився.

Авто рухалося зустрічною смугою, кілька разів проїжджаючи на червоний сигнал світлофора, перетинав суцільну лінію розмітки.

Після переслідування в місті водій виїхав на трасу міжнародного значення Київ-Чоп, де продовжив рух проти транспортного потоку.

Після 15-хвилинного переслідування водій на розв'язці доріг не впорався з керуванням, здійснив з'їзд з дороги, де і перекинувся.

Під час затримання водій медичної допомоги не потребував.

Коли його доправили в медичний заклад для освідчення щодо стану алкогольного сп'яніння, проба виявилась позитивною – 0.51 проміле.

Свою поведінку працівникам поліції він пояснив звичайною цікавістю, мовляв, хотів перевірити потужність службових автомобілів.

На допитливого 51-річного рівнянина, який розбив своє власне авто, склали одразу 4 адмінматеріали:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень