Біля Рівного перекриють рух транспорту

Можливо, це буде вже із завтрашнього дня.

Причина перекриття руху – ремонт дороги. Детальніше розповідає заступник начальника Служби автодоріг у Рівненській області Микола Козачок:

Зараз приступаємо до ділянки дороги по поточному дрібному ремонту. Це Рівне-Тайкури-Оженіно в селі Колоденка – від міста Рівного до автодороги Київ-Чоп, там, де розташований ресторан «4 на 4». І також через тиждень приступимо до ділянки дороги від Р-05 Городище- Рівне – Старокостянтинів – село Антонівка. Це на перехресті на Березне. Там дорога в нас не дуже в такому хорошому стані. І ми запланували  в цьому році. Дасть Бог погоду – то ми її теж плануємо зробити за найближчі два тижні.

 

За словами Миколи Козачка, біля Колоденки хочуть перекрити дорогу для руху транспорту, щоб класти асфальтобетон відразу на дві смуги проїжджої частини. Нині це питання погоджують із поліцією. Якщо дорожникам дозволять перекрити рух, то об’їзд цієї ділянки потрібно буде здійснювати через корнинське перехрестя через село Новий Двір або безпосередньо через село Колоденка.

А ось біля села Антонівка Березнівського району повністю дорогу не перекриватимуть, адже там нема можливості об’їзду. І ремонтуватимуть тут по одній смузі проїжджої частини, пропускаючи транспорт через другу.

До речі, як поінформував Микола Козачок, вже завершено ремонт ділянки дороги  Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в напрямку Луцька на межі Млинівського району Рівненщини і Волинської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень