Більшість пасажирів – білоруси: перший літак з Рівного до Туреччини полетить у травні

Він мав летіти завтра

Виліт з рівненського аеропорту до Туреччині відкладається. Перший рейс мав відбутися вже завтра, однак його перенесли на третє травня. Причина не технічна – руліжка та саме приміщення аеропорту готові до роботи, запевняє керівництво Рівненської ОДА, яке інспектувало аеропорт.

Турфірма "Join Up" обрала початок травня через квітневі свята, говорить директор Львівської філії "Join Up" Андрій Кунтий:

Продажі велися, але дата 26 квітня – в західному регіоні свята, люди їздять по селах. Тому вирішили дату вильоту перенести на третє травня. Нині картина набагато краща, майже 70% першого рейсу завантажено.

Туристи полетять на довгоочікуваних в рівненському аеропорту боїнгах з низькими двигунами. Туроператор сподівається, що до третього травня на перший рейс набереться достатня кількість пасажирів. Ціни на перший тур знижені і коштуватимуть близько 350 доларів. Зауважимо, що восени "Join Up" планує запустити рейси до Єгипту.

До слова, більшість пасажирів на перший рейс прибудуть з Білорусі, каже Андрій Кунтий:

Більшість загрузки на сьогодні – це Білорусь. Якщо ваша обласна влада зробить дорогу Рівне – Сарни й на кордон з Пінськом, то у вас буде міжнародний аеропорт. В нас Пінськ просить трансфер на кордон з Білоруссю.

Для білорусів найбільш активно Брест продає вильоти зі Львова, ми організовуємо їм безкоштовний трансфер. І також організовуємо безкоштовні трансфери Брест - Рівне через Ковель - Луцьк. Але кажемо, буде дорога – будуть трансфери.

Літатимуть з рівненського аеропорту на літаках авіаперевізника YanAir. Це будуть боїнги з низькими двигунами. Комерційний директор авіаперевізника Тарас Стригуненко зазначив, що рівненському летовищу дісталася хороша довга злітна смуга, яка дасть можливість активно працювати в подальшому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень