Більше десятка зловмисників розшукує поліція Рівненщини

Переважно крадіїв та грабіжників

Правоохоронці розшукують жителів Рівненської області, які переховуються від органів досудового розслідування та суду.

Андрусяк Сергій Олександрович, 1981 р.н., уродженець та житель Рівного, засуджений за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу (Крадіжка).

Бордюк Олександр Юрійович, 1980 р.н., уродженець та житель Рівного, якого обвинувачують у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).

Войцеховський Віталій Анатолійович, 1988 р.н., уродженець та житель м. Рівне, якого підозрюють у вчинені злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою).

Гапончук Роман Борисович, 1993 р.н., уродженець села Дубівка Володимирецького району, підозрюваний у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 ККУ (Грабіж).

Заруцький Олександр Григорович, 1989 р.н., уродженець та житель Рівного, підозрюваний у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 та ч. 1 ст. 162 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження та Порушення недоторканності житла).

Іванчук Юрій Юрійович, 1984 р.н., уродженець та житель Закарпатської області, Тячівського району, селища Солотвино, якого обвинувачують у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб).

Лобчук Максим Михайлович, 1990 р.н., уродженець та житель м. Рівне, підозрюваний у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб)

Марко Олег Володимирович, 1981 р.н., уродженець та житель міста Рівне, якого обвинувачують у вчинені крадіжки з проникненням у приміщення.

Матвеюк Володимир Юрійович, 1997 р.н., уродженець та житель Рівного, підозрюваний у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Крадіжка та Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Московець Дмитро Валерійович, 1986 р.н., уродженець та житель міста Рівне, обвинувачений у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 ККУ (Крадіжка).

Якобчук Олександр Володимирович, 1983 р.н., уродженець та житель с. Олександрія Рівненського району, обвинувачений у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України (Грабіж).

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо зниклих, повідомляти за номерами телефонів: 067-951-67-58 або 102.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень