Біг у вишиванках у Рівному може врятувати життя?

Зокрема одній дитині

У Рівному на День Незалежності вже вдруге відбудеться забіг «Rivne Patriotic Run». Учасникам пропонують три дистанції на вибір: 1,1, 5 або ж 10 км.

Традиційно, забіг у вишиванках є благодійним. Цьогоріч бігатимуть задля 11-річного рів нянина. Звати його Ілля Герасимюк.

Мій син хворіє важкою хворобою - мікроцефалія, арахноїдальна кіста правої скроневої долі і епілепсія. Ілюша хворіє з народження, але ми завжди намагалися допомагати йому - їздили у Німеччину, у Москву їздили, у Києві лікувалися. Було покращення до 7-ми років, але наразі дитина у важкому стані. У нього почався черепний тиск - це дуже сильно впливає на нього, давить на скроневу ділянку і Ілюша дуже страждає. У нас з`явилась можливість - клініка, яка знаходиться у Барселоні, - ділиться мама Іллі - Вікторія Герасимюк, своєю проблемою із журналістами видання «charivne.info».

До слова, на лікування хлопчика потрібно зібрати близько 10 тис євро. Сім`я не може самостійно зібрати таку велику суму, адже виховує хлопчика лише мама.

Рівненський клуб бігу закликає усіх небайдужих допомогти родині Герасимюків.

Початок забігу відбудеться 24 серпня о 17:00 на Майдані Незалежності.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень