Безкультур'я у культурному закладі Рівного

У міському будинку культури Рівного було вчора шоу з Сергієм Притулою «Вар’яти». Після концерту у глядацькій залі на підлозі валялися папірці та жувальні гумки

Коментує директор будинку культури Ольга Стельмах:

Люди вважають, що якщо це - місце загального користування і вони заплатили кошти, то вони отак ось можуть поводитися. Тобто неважливо, який концерт. Буквально минулого чи позаминулого тижня телефонував директор міського палацу культури і теж казав: «А як ти борешся з жуйками на стільцях?» Я запитала дівчат-прибиральниць. Вони кажуть: «Від наших стільців вони легко відклеюються». Але на килимах теж іноді бувають жуйки. Просто люди пройшлися, вдушили. Беремо ножички і  обрізаємо.

Ольга Стельмах каже, що глядачі після себе залишають не тільки папірці і жуйки, а й виплюнуті з рота смоктальні цукерки. І додає:

Я вже не буду казати, що в нас чистили туалети, бо забилися, і що там в каналізації було.   

Ольга Стельмах каже, що їй душа болить від такого ставлення до майна будинку культури. Втім, на її думку, ніяким чином цьому зарадити не можна. Адже від закликів поводитися культурно рівень культури не підвищиться. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: культура
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень