Безхатченки у багатоповерхівці розпалюють багаття - очільник Рівного звернеться до Міноборони (ФОТО)

Йдеться про покинуте приміщення колишнього військового ательє

Мешканці будинку на вулиці Набережній, де знаходиться колишнє військове ательє, просять депутатів Рівнеради звернутися до міністра оборони.

Адже приміщення, площею понад 500 квадратів, у жахливому стані, там вибиті вікна і уже оселилися безхатченки.

Люди зверталися у всі інстанції і ніхто не може їм допомогти, оскільки ательє перебуває у відомстві Міністерства оборони, розповідає депутат того округу Тамара Тимощук:

 - У мене звернення від мешканців вулиці Набережної там, де колишнє військове ательє. Там приміщення понад 500 квадратів, яке порожнє і живуть там безхатченки, які творять там хтозна-що. Взимку вони там і багаття розпалюють і гріються, справляють свої справи і живуть там, як нібито то їхнє житло. Просять мешканці звернутися до міністра оборони, тому що вони вже зверталися у всі інстанції і ніде їм ніхто ні в чому не допомагає.

Але проблема полягає не лише у цьому – каже міський голова.

Власник приміщення має платити ОСББ за обслуговування будинку.

Тож Володимир Хомко пообіцяв дізнатися, хто відповідальний за це приміщення і особисто переговорити з ним, аби знайти рішення, від якого усі сторони будуть у виграші.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень