Безглузді звички з СРСР, які досі псують життя українцям

Перелік

Пишне застілля на кожне свято

У всіх людей, які жили в епоху СРСР, свята асоціюються з накритими столами та застіллями. На столи ставилося все найкраще, аби почастувати родичів та близьких.

У наш час багато людей продовжують вистоювати на кухні перед святом цілу добу, щоб стіл «ломився від закусок». Але гості з'їсти все це не можуть, а часом і не хочуть, тому частина продуктів просто йде у відро для сміття. А разом із ними – сили та гроші.

Носити вдома старі речі

За часів СРСР одяг практично не викидали - його видозмінювали, перешивали, молодші доношували за старшими, а обноски - носили вдома.

В наш час зберігається та сама тенденція: одяг, в якому соромно «вийти в люди» та шкода викинути, переходять у категорію – «носимо вдома».

Не лікувати зуби до останнього

Стоматологія за часів СРСР була жорстокою до пацієнтів. Багатьом довелося пройти через лікування зубів у жахливих кабінетах із настрашливою технікою та неприємними у спілкуванні стоматологами.

Медицина давно вже змінилася, зуби зараз можна вилікувати швидко та безболісно. Але люди, навчені гірким досвідом та відчуваючи страх перед кабінетом стоматолога, як вогню бояться звертатися по допомогу. І потрапляють у крісло лікаря лише тоді, коли немає сил терпіти біль.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень