Без паніки: на Рівненщині проходять антитерористичні навчання

Для Рівненської області встановлений «СИНІЙ» рівень терористичної загрози

У період з 21 по 26 квітня на території Рівненської області та на Рівненській АЕС проходять міжрегіональні антитерористичні навчання за участю партнерів зі США, спрямовані на підвищення рівня заходів з протидії терористичній та диверсійній загрозам.

Тренування відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних. У зв’язку з чим Служба безпеки України закликає місцевих мешканців та гостей області до підвищення пильності та дотримання правил особистої безпеки при виявленні підозрілих предметів:

«Просимо не панікувати. При собі мати документи, що посвідчують особу. У випадку отримання інформації про підозрілих осіб, предмети, що мають ознаки вибухових пристроїв, негайно повідомляйте чергову службу СБУ (0362) 62-43-43 або телефонуйте до національної поліції -102".

Усі дії відбуваються в рамках чинного законодавства. Нагадуємо, що ,згідно з вимогами Кабміну, для Рівненської області встановлений «СИНІЙ» рівень терористичної загрози», – зазначається в повідомленні прес-служби УСБУ в Рівненській області.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень