Без поділу на «своїх» і «чужих»: Ощадбанк зняв ліміти та скасував комісію на зняття готівки

Це нововведення стосується клієнтів усіх українських банків, які користуються банкоматами Ощаду

Державний «Ощадбанк» скасував комісії на зняття готівки у своїх банкоматах з карток усіх банків. Про це повідомили у пресслужбі фінустанови.

Для тих громадян, хто бажає зняти готівку, є хороша новина: тепер ви можете зробити це в будь-якому банкоматі «Ощадбанку» без комісії. І не важливо - з картки «Ощаду» чи з будь-якої іншої картки. Відтепер у наших банкоматах немає чужих карток, - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що рішення пов’язане з кризовою ситуацією в енергетиці, яка викликала підвищений попит на готівку і тимчасові проблеми з функціонуванням банкоматних мереж.

Саме тому «Ощадбанк» прирівняв ліміти зняття готівки з карт інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку, кажуть у компанії.

Тепер клієнт будь-якого банку зможе зняти готівку у банкоматній мережі Ощаду в обсязі 50 тис. грн з однієї картки на добу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень