Без операції не обійтися: Руслана Писанка сильно травмувалася на сцені

Зірка впала і знепритомніла просто під час вистави

Руслана Писанка - фото з мережі
Руслана Писанка - фото з мережі

Руслана Писанка впала і знепритомніла на сцені під час вистави «Поїзд «Одеса-Мама».

Виявилося, що Писанка оступилася під час танцю та зламала ногу. Тепер на 56-річну артистку чекає операція.

На поклоні ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, напевно, цього разу вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух і впала. Здалося - підвернула ногу, - написала Писанка у своєму профілі на фейсбуці. - Можливо, через те, що в залі театру було холодно, і м'язи виявилися не розігрітими. А можливо, просто невдало оступилася. І впала долу.

Руслані відразу ж викликали швидку, і вона чекала на лікарів, лежачи на сцені. Акторка не рухалася, щоб не пошкодити ногу. Нині вона в одній із київських державних лікарень лежить на витяжці та чекає на консиліум лікарів та остаточне рішення з приводу лікування перелому.

- Вимушена констатувати діагноз - у мене перелом ноги зі зміщенням. На жаль, без операції не минеться, - написала вона. - Лежу на витяжці. До ноги прикріплено спеціальну гирю, яка витягує ногу. Рухатися не можу - тільки лежати на спині. Мені дають знеболювальне, і ось багато сплю, висипаюся, бо відчуваю слабкість.

Фото з фейсбук-профілю зірки
Фото з фейсбук-профілю зірки

Після травми в актриси підіймалася висока температура та тиск, тому вона не виходила на зв'язок. Тепер їй краще і вона пообіцяла інформувати публіку про свій стан.

- Відчуття ніби уві сні. Не зі мною. Але все обов'язково буде добре! Ми віримо! Потрібно просто почекати і набратися терпіння! Зі мною чоловік Ігор. І гріють ваші теплі слова підтримки, - написала вона.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень