Без направлення та COVID-сертифікату: де надають гінекологічну допомогу у Рівному

Приймають як мешканок області та міста, так і внутрішньо переміщених осіб

«Обласний перинатальний центр» у Рівному працює цілодобово, в режимі надання ургентної стаціонарної акушерсько-гінекологічної неонатологічної допомоги. Крім того, тут проводять й амбулаторний прийом:

З понеділка по п'ятницю з 08:00 до 16:00.

Пацієнти можуть безвідмовно, безоплатно отримати необхідну ургентну кваліфіковану медичну допомогу, вагітні жінки можуть стати на облік.

У перинатальному центрі наразі проводять повний спектр надання допомоги при фізіологічних, передчасних пологах, вагітності та пологах, ускладнених соматичною та акушерською патологією, виходжування недоношених дітей і інше.

Допомогу можуть отримати як мешканки Рівненської області, так і всі внутрішньо переміщені особи, які знайшли прихисток на Рівненщині.

Щоб потрапити на прийом до перинатального центру пацієнтам не потрібно мати електронного направлення та навіть не обов'язково мати COVID-сертифікат.

м. Рiвне, вул. Міцкевича, 30

Довідкова: (0362) 62-09-78

Оглядово-приймальне відділення: (0362)62-09-23

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень