Березнівщина краща з енергозбереження

За підсумками реалізації проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» Березнівський район визнано одним з кращих

З чотирьох запланованих у 2015 році мікропроектів у Березнівському районі реалізовано три. Так, громадою села Тишиця впроваджено енергозберігаючі технології шляхом влаштування вуличного освітлення, а саме - встановлено трансформаторну підстанцію та побудовано мережу вуличного освітлення з 14 світлодіодними світильниками потужністю 55 Вт. Другим реалізованим проектом стало впровадження енергозберігаючих заходів в ДНЗ села Малинськ шляхом утеплення фасаду та встановлено четверо металопластикових дверей. Аналогічний проект щодо утеплення фасаду дошкільного навчального закладу реалізовувався громадою в селі Бистричі.

Уже у 2016 році на Березнівщині займуться виготовленням проектно-кошторисної документації на проведення робіт в напрямку енергозбереження дитячого садочку «Теремок» в місті Березне та розроблення мікропроектної пропозиції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень